Elke dag beter worden

Strategie, procesmanagement, dealmanagement, proposities ontwikkelen en schrijven van plannen. Wij geven gerichte trainingen en masterclasses waar mee je snel je vaardigheden vergroot. Wij verzorgen zowel voor jou als individuele professional als voor jouw team of organisatie gehele programma’s en specifieke onderdelen.

In onze trainingen verbinden we kennis, methodieken en ervaringen en vertalen deze naar jouw dagelijkse praktijk. Daarbij kijken we ook naar best practices uit andere vakgebieden en branches. Wil je de kennis en ontwikkeling goed verankeren in het complete tenderteam? Dan verzorgen wij een in-company programma met training, coaching en intervisie.

Maatwerk ontwikkelprogramma

We bieden trainingen op Basis en Expert niveau en Masterclasses als verdieping. De trainingen zijn complementair en richten op elke fase van de salescycle: van pre-sales- tot contractfase.

Cinfield maakt programma’s op maat voor zowel individuele deelnemers als voor jouw organisatie. Kies voor verbreding en verdieping van jouw kennis en stel je eigen programma samen.

Meer weten of behoefte aan advies?
Neem contact op via 088 234 76 00

Ons aanbod

Tenderproces
Tendermanagement training

Optimaal Tenderproces

Een heldere rolverdeling en eenduidig proces zijn essentieel voor tendersucces. We geven je handvatten voor het succesvol managen van tenders.
Basistraining
1023,-
Meer informatie en data

Meer weten over onze trainingen, masterclasses of incompany trainingen?

Anouk helpt je graag!

Anouk van Klink
Contact
Akkoord *
Nieuwsbrief