Tendermanagement Traineeship

Wie scoort voor jouw organisatie de opdrachten van morgen? Het werven en opleiden van junior tendermanagers is geen gemakkelijke opgave. Hoe zorg jij voor instroom van nieuw talent?

Het Tendermanagement traineeship brengt continuïteit en vernieuwing in het tenderteam. De nieuwe generatie tendermanagers die voor jouw organisatie de opdrachten van morgen scoort. Dé springplank voor commercieel talent. Opgeleid en ontwikkeld in het commerciële hart van de organisatie, klaar om bij te dragen aan het succes van de toekomst!

Meer weten over het traineeship en de mogelijkheden voor jouw organisatie? Download hier de brochure voor meer informatie.

De nieuwe generatie tendermanagers

Cinfield helpt je bij het bouwen van het beste tenderteam voor structureel succes. We werven en selecteren de junior tendermanagers specifiek voor jouw organisatie. Daarmee is de instroom van nieuw talent passend bij jouw vraag naar capaciteit gegarandeerd.

Het New Tender Talent gaat in jouw organisatie aan de slag en doorloopt ondertussen bij Cinfield een uitgebreid trainingsprogramma. De tendermanager krijgt zo alles kennis over aanbestedingen, tenders best practices uit diverse praktijken mee en oefent met beproefde tendermethodieken. Zo staat er in korte tijd een getrainde tendermanager voor je klaar om de opdrachten van morgen te scoren!

Wat houdt het tendermanagement traineeship in?

  • Junior tendermanager geworven voor jouw organisatie
  • Traineeship met training, intervisie en coaching
  • Vernieuwende inzichten uit andere branches
  • Continuïteit in tenderteam door instroom van talent
  • Behoud van focus op tenders winnen

Meer weten over het Tendermanagement traineeship?

Anouk vertelt je graag meer!

Contact
Akkoord *
Nieuwsbrief

Voorbeelden van opdrachtgevers