Van gedoe
naar regie

Om je in staat te stellen meer regie te krijgen in het winnen van contracten, hanteren we het beproefde Cinfield 6-assen model.

Een succesvolle tenderorganisatie heeft maximaal grip op elk van deze onderdelen en werkt aan continue verbetering langs deze assen.

Weten hoe Cinfield jouw organisatie kan helpen van gedoe naar regie?

Vakvolwassenheid tendermanagement

Onze adviesdiensten

Tendermanagement advies

Een aanbesteding of tender die gewonnen moet worden? Gebrek aan overzicht of juist specifieke expertise? Cinfield adviseert, coacht en ondersteunt organisaties en tenderteams om tot een werkelijk onderscheidende, relevante én winnende propositie te komen.

Organisatie advies

Om structureel succesvol te zijn met het winnen van grote contracten is het noodzakelijk om een goede strategie te hebben en het tenderproces goed in te richten. Cinfield helpt met de vertaling van organisatiestrategie naar een logisch pre-sales en tenderproces en naar schaalbaar succes.

Best Value advies

Best Value aanbestedingen en tenders vragen een andere aanpak. Wij trainen, adviseren en helpen bij het winnen van deze projecten, waar de doelstellingen van de opdrachtgever centraal staan en niet de eigen commercie. Het klinkt logisch, toch vraagt het echt andere blik om te winnen. Cinfield helpt jou daarbij.

Onze cases

Voorbeelden van opdrachtgevers

Behoefte aan het winnen en behouden van contracten?

We helpen je graag verder!

Contact
Akkoord *
Nieuwsbrief