Winnaars challengen en van challengers winnaars maken

Aanbestedingen en tenders zijn cruciaal onderdeel van het salesproces. Voorkom gedoe en zorg voor grip of beter nog: ontwikkel regie door excellent deal- en tendermanagement binnen je verkooporganisatie. Cinfield biedt alles wat je nodig hebt: advies, capaciteit, training en tooling en we ontwikkelen deze diensten continue door. Zo helpen we jouw organisatie winnen.

Over Cinfield

Cinfield is een toonaangevend adviesbureau op gebied van deal- en tendermanagement. We lopen voorop in het ontwikkelen van het kennisgebied en helpen organisaties structureel succesvol te zijn bij het winnen en behouden van hun contracten.

Als kennispartner van Sales Management Association zijn we grondlegger van de verkiezing van Tendermanager van het Jaar en innoveren we met krachtige nieuwe tools en methodieken voor succesvol tendermanagement. Jou helpen winnen is onze drijfveer.

Cinfield is gevestigd in Hilversum. Wij werken landelijk voor met name de branches ICT, Bouw & Infra, Facilities en Arbeidsbemiddeling. Cinfield heeft zowel eigen medewerkers als een aantal zorgvuldig geselecteerde en gecommitteerde associate partners. Zelfstandigen met wie wij structureel samenwerken om de beste resultaten voor onze klanten te kunnen realiseren. De associates zijn de top in hun segment van deal- en tendermanagement: van Tendermanager tot EMVI-schrijver, van Deal-strateeg tot trainer.

Onze kernwaarden

Open en nieuwsgierig

Oplossingsgericht

Samenwerken

Proactiviteit

Onze partners

De expert weet ook wat ie niet weet. Cinfield werkt samen met een aantal partners op aanpalende kennisgebieden en is aangesloten bij een aantal vooraanstaande netwerken. Voor SMA en NBBU zijn wij kennispartner. Organize Agile en Cinfield zijn samen founder van Agile Tendermanagement en de toonaangevende training. Voor juridisch advies werken we samen met van Benthem & Keulen en op het gebied van inkoop (overheid) met TenderPeople. Verder zijn we aangesloten bij Best Value Europe.