Winnende teams

Capaciteit en timing zijn belangrijke aspecten van een succesvol tenderproces: Wie doet wat? Wanneer begin je? En hoe komt het winnende aanbod op papier? Cinfield levert ervaren tenderprofessionals: tendermanagers, dealcoaches, EMVI-schrijvers en redacteuren. Dat ontzorgt, verhoogt de kwaliteit en dus jouw kansen bij het uitbrengen van jouw bid.

Onze resources

Interim tendermanagement

Het succesvol managen van tenders vraagt om gedegen projectmanagement, kennis van de spelregels én winnaarsmentaliteit. Onze ervaren interim tendermanagers challengen jouw organisatie en begeleiden het team op de route naar de winnende inschrijving.

Interim EMVI schrijver

Het schrijven van de offerte is een uitdagende en vaak tijdrovende klus. Onze interim (EMVI) schrijvers vertalen de winnende strategie van jouw organisatie naar overtuigende teksten die naadloos aansluiten op de doelstellingen.

Interim dealmanagement

De wedstrijdcoach die de multidisciplinaire oplossing en aanbieding bij een complexe deal orkestreert. Onze interim dealmanagers coachen jouw account-, sales- en tenderteam in pre-sales en offertefase met een glasheldere focus: winnen van de deal.

Tendermanagement Traineeship

De nieuwe generatie tendermanagers die voor jouw organisatie de opdrachten van morgen scoort. Dé springplank voor commercieel talent. Opgeleid en ontwikkeld in het commerciële hart van jouw organisatie om bij te dragen aan jouw succes.

Werving en selectie

Cinfield ondersteunt je met de werving & selectie van tendermanagers, dealcoaches, EMVI-schrijvers en -redacteuren. Dankzij ons grote netwerk in het vakgebied en proactieve aanpak vinden wij snel de beste kandidaat voor jouw vacature.

Behoefte aan ondersteuning van een tenderprofessional in jouw tenderteam?

Rick helpt je graag!

Contact
Akkoord *
Nieuwsbrief

Voorbeelden van opdrachtgevers