Continuïteit en focus op winst

Hoe behaal je de commerciële doelstellingen van jouw organisatie bij onderbezetting van de tenderafdeling? Of hoe win je die ene belangrijke tender? Met een interim tendermanager waarborg je de continuïteit van het tenderwerk en blijf je jouw kansen maximaal benutten. Naast de continuïteit en de frisse blik die een interim tendermanager meebrengt, beschikt hij of zij over een toolkit aan succesvolle methodieken.

Onze interim tendermanagers zijn door de wol geverfd op het gebied van tendermanagement. Je hoeft de tendermanager dus niet meer wegwijs te maken in jouw branche. Sterker nog, hij of zij signaleert het verbeterpotentieel in jouw tenderproces door middel van uitgekiende Cinfield-tooling. Zo realiseert de interim tendermanager een sterk en compleet tenderproces dat leidt tot winnende inschrijvingen.

Heb je behoefte aan interim tendermanagement? Tijdens een intakegesprek inventariseren we de behoefte en maken we een profielschets. Op basis van deze inventarisatie ontvang je een voorstel en stellen we je voor aan een geschikte tendermanager.

Vandaag nog behoefte aan ondersteuning van een interim tendermanager? Geen probleem! Ook bij last minute vraagstukken helpen we je graag verder.

Wat kan je verwachten?

  • Tenderprofessionals van het hoogste niveau
  • Expert bekend met het speelveld en spelregels
  • Een frisse blik: ervaring uit andere branches
  • Signalering van het verbeterpotentieel
  • Gedegen aanpak op basis van Cinfield tender tools

Behoefte aan ondersteuning van een interim tendermanager?

We helpen je graag!

Contact
Akkoord *
Nieuwsbrief

Voorbeelden van opdrachtgevers