Jouw carrière

Cinfield zoekt regelmatig versterking voor eigen team én voor haar opdrachtgevers. Wil jij aan de slag als (interim) tendermanager, EMVI strateeg, dealmaker, New Tender Talent (traineeship) of bidwriter? We bieden vaste posities en interim opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers die hun slagkracht en inventiviteit op het gebied van tenders en aanbestedingen willen vergroten.

Werken in het hart van de organisatie

Als tendermanager, bidwriter of EMVI strateeg heb je een cruciale rol in de groei van de organisatie. Sterker, je kijkt recht in de keuken en ziet wat werkt en wat niet werkt. Wat jouw werkgever of opdrachtgever goed kan en wat er beter moet. Je draagt immers bij aan nieuwe oplossingen voor uitdagende klantvraagstukken, aan business development en product innovatie. De oplossing van morgen breng jij bij elkaar.

Wat is het beste team? Hoe kom je samen met het team tot een winstrategie? Hoe versla je de concurrentie? Uitdagende vraagstukken die door teams vaak onder hoge tijdsdruk moeten worden beantwoord. Een zeer dynamisch vak en speelveld dus. Samen deals winnen en impact maken op het commercieel succes van de organisatie: wie wordt daar niet blij van?

We hebben een uitgebreide gereedschapskist aan beproefde Tender tools. Deze helpen jou (en jouw opdrachtgever) om je processen te stroomlijnen, te versoepelen en op koers te houden. Met een grotere winkans als resultaat.

Meer weten? Lees de verhalen van onze medewerkers en check onze (interim)vacatures.

ZZP’er en op zoek naar gave opdrachten? Schrijf je in via onderstaande aanmeld mogelijkheid!

Werken voor of via Cinfield

  • Werken met beproefde tools en methodieken
  • Opdrachtgevers in bouw & infra, ICT, facility en arbeidsbemiddeling.
  • De beste tendermanagementtrainingen en workshops
  • Vooroplopen in vernieuwing van het vak
  • Sparren met talentvolle collega’s en specialisten

Jouw volgende stap of opdracht

Medewerkers ervaringen