Tendermanagement advies

De tender winnen vraagt om de juiste expertise en capaciteit. Soms is deze onvoldoende aanwezig in jouw organisatie of is er behoefte om blinde vlekken te helpen voorkomen. Cinfield biedt strategisch advies, tijdelijke ondersteuning of gehele tenderbegeleiding.

Winnen vraagt om het beste team

Afhankelijk van de vraag voorziet Cinfield in de juiste expertise en begeleiding. Onze ervaren dealmanagers adviseren in de aanpak nog voordat de aanbesteding of tender is gepubliceerd. Als strategisch adviseur helpen we met de juiste teamsamenstelling, propositie en strategie.

Na publicatie managen onze tendermanagers de tender van begin tot eind aan de hand van ons bewezen tenderproces. En met onze EMVI-schrijvers vullen wij het team aan om de juiste propositie ook goed op papier te krijgen. Daarbij hebben we diepgaande kennis van Best Value en andere methodieken en processen die door de opdrachtgever worden gebruikt.

Onze aanpak

Aan het begin van de tender stellen onze tendermanagers een integrale planning en duidelijke rolverdeling op. Dat doen we samen met alle betrokkenen zodat iedereen bij start weet wat er van hen verwacht wordt. Tijdens de tenders bewaken onze managers uiteraard de voortgang.

Wij werken tijdens de tenderfase standaard met een fase van analyse, keuzes verzamelen en keuzes uitwerken.

Het verzamelen van de juiste prestatie- en projectspecifieke informatie is één van de grootste uitdagingen van de tender. Als tendermanager nemen we dit graag voor onze rekening. Wij identificeren belangrijke kennishouders, organiseren sessies of interviews en borgen dat alle deelnemers de input en afspraken nakomen. Wij regisseren en adviseren om te komen tot de beste inschrijving.

Wat kan je verwachten?

  • Strategisch advies
  • Best value advies
  • Advies bij teamsamenstelling
  • Propositie ontwikkeling
  • Tendermanagement
  • EMVI redactie
  • Review
  • DTP en opmaak

Behoefte aan advies bij het winnen van een tender?

We helpen je graag verder!

 

Contact
Akkoord *
Nieuwsbrief

Voorbeelden van opdrachtgevers