Tendermanagement training

Best Value Basics

De basistraining waarbij je in een dag op de hoogte bent van de belangrijkste principes van Best Value Procurement.
Type : Basistraining
1 dag
Hilversum
930,-

Wat houdt de training in?

Als Tender Professional is het essentieel de principes van Best Value te begrijpen en doorgronden. Het brengt je begrip van de waarde en belang van concrete doelstellingen. Het draagt bij aan effectief risicomanagement en laat je nadenken over logische keuzes en oplossingen.

De filosofie van Best Value komt in toenemende mate terug in tenders, zowel in de publieke als private sector. De aanpak zorgt voor een zo efficiënt en effectief mogelijk inkooptraject dat gebaseerd is op expertkennis, logische keuzes en transparantie. Naast dat Best Value Procurement in steeds meer verschillende branches wordt toegepast bevatten steeds meer aanbestedingen kenmerken of onderdelen van de Best Value aanpak. Denk daarbij aan het onderbouwen van een aanpak of oplossing met prestatie informatie en interviews of presentaties met en door operationeel uitvoerende. Begrip en kennis van de Best Value principes zijn een must om succesvol in te schrijven op deze tenders.

Wat leer je?

  • De basisprincipes van Best Value
  • De rol en de waarde van de expert
  • Verloop van een Best Value Procedure
  • Waarde van metrics en verifieerbare prestatie informatie
  • Kennis over wijze van beoordelen van de dossiers en interviews

Het programma

Tijdens de training van één dag krijg je inzicht in het theoretisch kader en de toepassing hiervan in de praktijk. We starten de dag met inzicht in de basisprincipes van Best Value en begrip van het anders werken met Best Value gedachtegoed in de offerte en uitvoering.

De tweede helft van de training leer je hoe de Best Value procedure verloopt en wat het verschil is met een ‘reguliere aanbestedingsprocedure’. We staan onder andere stil bij de op te leveren dossiers en de interviews met sleutelfunctionarissen.

Meld je nu aan!

Training
Welke dagen?
Kies een startdatum *
Heb je al eerder deelgenomen aan Cinfield training? *
Hoe ben je bij deze training gekomen?
Nieuwsbrief

Andere trainingen

Tenderproces
Tendermanagement training

Optimaal Tenderproces

Een heldere rolverdeling en eenduidig proces zijn essentieel voor tendersucces. We geven je handvatten voor het succesvol managen van tenders.
Basistraining
1023,-
Meer informatie en data