Tendermanagement training

Agile Tendermanagement

Je leert wendbare werkwijzen om het tenderproces sneller en effectiever te laten verlopen
Type : Experttraining
2 dagen
Utrecht
1750,

Wat houdt de training in?

Het succesvol managen van deals en tenders betekent in veel opzichten het managen van een complex project. In een snel veranderende markt en met de druk om continu te vernieuwen/innoveren, vraagt dit veel flexibiliteit en wendbaarheid van een organisatie.

De training Agile Tendermanagement leert je om principes en werkwijzen uit de wereld van Agile organiseren toe te passen in het tenderproces.

Na het doorlopen van de training heb je inzicht hoe je het tenderproces behapbaar, efficiënt, wendbaar en vooral fun voor het team maakt. De tools, canvassen en werkwijzen die je oefent tijdens te training neem je mee en kun je direct toepassen in het dagelijks werk.

Zelf alvast aan de slag met een van de canvassen? Download hier gratis het Tender Analyse Canvas!

Trainingsdata 2023:

  • Dinsdag 18 en woensdag 19 april (2 dagen)
  • Dinsdag 31 oktober en 1 woensdag 1 november (2 dagen)

Wat leer je?

  • De basisprincipes van Agile Tendermanagement
  • Stappen en werkvormen in het wendbare tenderproces
  • Het toepassen van het Scrum Framework in het tenderproces
  • Effectieve methodieken voor strategie- en propositie-ontwikkeling

Het programma

De Basis

We beginnen de training met het leggen van de basis. We verkennen samen de knelpunten die jij als deelnemer op dit moment ervaart in tenderprocessen. Daarna stappen we in de wereld van Agile organiseren. We nemen je mee in de basisprincipes van Agile tendermanagement.

De start

We vervolgen de training dag met de start van het Agile Tenderproces. In het Agile tenderproces maken we gebruik van het scrum en kamban framework. Daarnaast gebruiken we diverse canvassen voor ontwikkeling van klantgerichte oplossingen.

We oefenen met het de Start van het tenderpoces. Je gaat oefenen met het maken van de ‘definition of strategy’, het bouwen van een ‘proposition story’ en analyseren van de vraag (achter de vraag) door ‘context mapping’.

Na deze dag ben je in staat om deze methodieken zelfstandig toe te passen en te komen tot klantgerichte oplossingen en winstrategieën.

Meld je nu aan!

Training
Welke dagen?
Kies een startdatum *
Heb je al eerder deelgenomen aan Cinfield training? *
Nieuwsbrief

Dit is wat deelnemers ervaren

Andere trainingen

Tenderproces
Tendermanagement training

Optimaal Tenderproces

Een heldere rolverdeling en eenduidig proces zijn essentieel voor tendersucces. We geven je handvatten voor het succesvol managen van tenders.
Basistraining
930,-
Ontdek meer