The war for tender talent has started. Cinfield lanceert traineeship voor junior tendermanagers

De strijd om (tender) talent is in volle gang! Het UWV voorspelt in de arbeidsmarktprognose een recordaantal vacatures in 2019. Het wordt steeds lastiger om een geschikte tendermanager of writer te vinden en dat kan grote gevolgen hebben voor de commerciële resultaten van je organisatie.

Goede voornemens

Het vinden van tendertalent is voor organisaties geen gemakkelijke opgave. De invulling van de functies tendermanager en -writer vragen specifieke vaardigheden en kennis die startende professionals doorgaans nog niet bezitten. Het aantrekken en intern opleiden van startend talent is daarom bij veel organisaties een van de goede voornemens voor dit jaar. De ervaring leert dat het onderbezetting en commercieel resultaat vaak toch weer de overhand krijgen, waardoor het bij voornemens blijft. Cinfield geeft daarom invulling aan de behoefte naar startend tendertalent en lanceert in april 2019 het Traineeship voor Junior Tendermanagers.

Cinfield Traineeship

Startende professionals volgen in het traineeship een ontwikkelprogramma van 12 maanden, waarin zij in veel ervaring opdoen en zich ontwikkelen in de functie van Junior Tendermanager.

Intern aan het werk, extern begeleid

De trainee werkt op de tenderafdeling van jouw organisatie aan dagelijkse tenderwerkzaamheden. Cinfield faciliteert en begeleidt het ontwikkelprogramma. Een dag per week wordt gevuld met intervisies met andere trainees, persoonlijke begeleiding en coaching, trainingen en stages bij Cinfield-experts.

Assignment

De opgedane kennis en ervaring uit het ontwikkelprogramma brengen trainees direct in de praktijk. Daarnaast werkt de trainee aan een assignment die bijdraagt aan de ontwikkeling van succesvol tendermanagement in jouw organisatie. Cinfield biedt hierbij professionele coaching en ondersteuning.

Win-win

Na afloop van het programma kan de trainee doorstromen in de organisatie als Junior Tendermanager. De nieuwe Tendermanager is professioneel gecoacht en opgeleid, ingewerkt in de organisatie en direct in staat kansen te verzilveren. Win-win!

Voor wie interessant?

Het trainee-programma is interessant voor bedrijven die de ambitie hebben te groeien door middel van tenders, die hun tendermanagement naar een hoger niveau willen tillen en die behoefte hebben aan nieuwe instroom van tendertalent. Wij helpen bij het vinden en opleiden van tendertalent, zodat jouw organisatie ook in de toekomst beschikt over het winnende tenderteam.

Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden voor jouw organisatie of als trainee? Laat hier jouw contactgegevens achter of neem contact op met Anouk van Klink via 06 19 26 68 51 of anouk.vanklink@cinfield.nl.

Deel dit artikel:

Meer artikelen