Nieuw: SMA Award Tendermanager van het jaar

In juni 2019 maakt de SMA voor de eerste keer de dealmaker en tendermanager van het jaar bekend.

Cinfield is sinds 3 jaar kennispartner van de SMA op het gebied van deal- en tendermanagement. Bij aanvang had directeur van Cinfield, Rick Uringa één belangrijke ambitie: het vak van dealmaking en tendermanagement ontwikkelen en het podium geven dat het verdient. Sterker, om succesvol te blijven in sales is een excellente uitvoering van dealmaking en tendermanagement onontbeerlijk.

“Door het toenemende belang van bid- en tendermanagement geven we deze professie binnen onze vereniging steeds meer aandacht. Tegenwoordig kan een goede commerciële afdeling niet meer functioneren zonder een goed ingerichte organisatie op dit gebied. Om deze doelgroep de waardering te geven die zij verdient, starten we deze twee verkiezingen.” – Eiso Bleeker, directeur SMA

Sinds 1971 is de Sales Management Association (SMA) dé beroepsvereniging voor sales professionals op elk niveau. Vijf bedrijven staken destijds de koppen bij elkaar om het salesvak te professionaliseren. De bedrijven die aan de wieg stonden van de SMA waren Heineken, Nutricia, Nestlé, Douwe Egberts en Unilever. Hiermee bestaat de SMA meer dan 40 jaar en is het een van de oudste vakverenigingen van Nederland. Dat is niet zo vreemd, omdat de SMA een vakgebied vertegenwoordigt dat voor de gehele Nederlandse economie van groot belang is.

Komend jaar organiseert de SMA een aantal verkiezingen. De bekendste daarvan is die van Commercieel Directeur van het Jaar. In juni 2019 worden daar dus twee nieuwe verkiezingen aan toegevoegd: Dealmaker en Tendermanager van het Jaar.

Voor de SMA en Cinfield is een onafhankelijk en objectief proces heel belangrijk. Daarom zorgen we voor een goede voorbereiding en vormt een gedetailleerd plan van aanpak de basis voor het verkiezingsproces. De ins en outs van betrokkenen worden nauwlettend onderzocht, zodat de onafhankelijke jury die de uiteindelijke keuze maakt op basis van een gedegen rapportage haar oordeel kan vormen.

Binnenkort start de campagne waarin je kandidaten kunt nomineren. Houd de berichten van Cinfield en SMA goed in de gaten!

Zeker weten dat je nieuws ontvangt? Volg Cinfield op LinkedIn.

Deel dit artikel:

Meer artikelen