Anouk van Klink als junior adviseur aan de slag bij Cinfield

Anouk van KlinkAnouk van Klink is de nieuwste versterking van Cinfield. Ze is op 5 februari gestart als junior adviseur en helpt organisaties op die wijze bij het winnen en behouden van belangrijke contracten. “Net als Rick en Alex ben ik ervan overtuigd dat de tenderfase niet alleen een bepalende fase is voor het winnen of behouden van een contract, maar tegelijk kansen biedt voor business development”, zegt ze. “Door voor Cinfield te komen werken, kan ik mijzelf verder ontwikkelen op het gebied van bidmanagement en performance management.”

Ruime ervaring met tender- en aanbestedingstrajecten

“Bij Cinfield kan ik mijn talent voor organiseren en het aanbrengen van structuur inzetten om organisaties te helpen met het verbeteren van processen in tender- of aanbestedingstrajecten of om de performance te borgen in de belangrijkste contracten. Om die soepel en succesvol te laten verlopen.” Al in haar stageperiode voor de opleiding International Hospitality Management kwam Anouk in aanraking met bidmanagement. Dat kreeg een vervolg in haar functies van sales representative en relatiemanager bij JMW Horeca Uitzendbureau, special label van Tempo-Team. Later deed zij dit ook voor Tempo-Team special label SPARQ, waarvoor ze eveneens diverse rollen vervulde in tender- en aanbestedingstrajecten. “Tijdens deze tenderwerkzaamheden kwam ik in contact met Rick en Alex en ben ik me gaan verdiepen in bidmanagement.”

Hospitality-achtergrond als onderscheidende factor

“Ik denk graag mee met organisaties over hoe zij het beste kunnen inspelen op uitdagingen van de klant. En over hoe zij zich daarmee kunnen onderscheiden in de markt. Door mijn hospitality-achtergrond redeneer ik altijd vanuit de gast, klant of gebruiker. Ik ben er dan ook van overtuigd dat deze andere kijk, dit andere gezichtspunt, leidt tot vernieuwende ideeën en inzichten.

Pragmatische en organisatorisch sterk

Anouk is organisatorisch sterk, pragmatisch en sensitief. Daarmee behoudt ze het overzicht en de controle. “Waar nodig stuur ik bij. Ik voel snel aan hoe een team werkt en draag bij aan verbinding tussen de teamleden.”

Unieke aanvulling

“Wij willen Anouk graag ontwikkelen in de rol van adviseur bidmanagement”, zegt Rick Uringa. “Dat gaat verder dan de hitrate van bedrijven. Denk ook aan de toegevoegde waarde op het gebied van business development. Hoe kun je je als bedrijf ontwikkelen op gebieden als performance en marktbenadering? Haar specialisme en achtergrond – hospitality – zorgen ervoor dat ze een andere, unieke kijk heeft op de wensen van de klant. We zijn daarom erg blij dat met de aanvulling die Anouk ons team brengt.”

Deel dit artikel:

Meer artikelen