Tendermanager van het Jaar 2021. Wie nomineer jij?

“Het heeft me veel gebracht. Erkenning van binnen en buiten de organisatie, een kijkje in de keuken van andere tender-praktijken, persoonlijke ontwikkeling en een heel interessant netwerk.”  – Yvette Naaijkens (Heijmans, Tendermanager van het Jaar 2019)
“Ik ging er blanco in, ik wist niet wat ik precies kon verwachten. Deelname heb ik als heel positief ervaren en het heeft me echt getriggerd om na te denken over waarom ik de dingen doe zoals ik ze doe.” – Leontien Navest (Capgemini,  Tendermanager van het Jaar 2020)

In een exclusief interview met Cinfield en SMA blikken de winnaars terug op de verkiezing en de resultaten. Je leest het complete interview hier op 26 mei.

 

Nomineren kan nog net!

De vorige winnaars hebben middels hun deelname en media-aandacht bijgedragen aan het aanzien van jouw en ons vak. Help jij de zichtbaarheid van ons vak verder te vergroten?

We zijn op zoek naar de Tendermanager van het Jaar. Deze professional, in dienst bij een werkgever, heeft een visie op het vak en maakt indruk doorzijn/haar onderscheidende aanpak bij het winnen van tenders. Ken jij een Tendermanager binnen jouw netwerk die echt succesvol is? Nomineer hem of haar dan voor de Verkiezing van Tendermanager van het Jaar 2021! Dat kan tot 28 mei 2021.

Klik hier om nu te nomineren

Deel dit artikel:

Meer artikelen