Assessment: goed in je vak vanwege competentie of drijfveer?

Cinfield werkt al jaren met assessments voor zowel selectie- als voor ontwikkelingsvraagstukken van tender professionals. Ook in de verkiezingsstrijd van de Tendermanager van het Jaar wordt het online assessment van GITP toegepast. Opvallend is dat vrijwel unaniem de deelnemers het als een mooi bezinningsmoment ervaren. Even stilstaan bij het verschil tussen je eigen competenties en jouw drijfveren bijvoorbeeld. Zo zijn er elk jaar weer kandidaten die tot inzicht komen dat ze een bepaalde competentie van nature niet hebben maar door bijvoorbeeld een hoge drijfveer van (willen) ‘presteren’ of (bieden van) ‘zekerheid’ die competentie wel laten zien.

Competenties van succesvol tendermanagement

Het assessment kan waardevol zijn in je eigen ontwikkelpad. Maar ook in dat van de samenstelling van je tenderteam. Of zelfs voor de oplossing bij je klant: het onderbouwd aanbieden van het juiste klant- of projectteam!

Wil je meer weten over assessments voor tendermanagement? Neem dan contact met ons op. Meer weten over assessmentoplossingen? Dan verwijzen we je graag naar onze partner: GITP | Geeft inzicht en ontwikeling

 

Deel dit artikel:

Meer artikelen