1 september 2020: de SMA Verkiezing Tendermanager van het jaar

Tendermanager van het Jaar 2020

Wanneer krijg je de kans om de grootste verzameling talent en expertise op het speelveld van tenders en aanbestedingen op één en dezelfde plek te ontmoeten? Op 1 september organiseert de  SMA in samenwerking met kennispartner Cinfield de verkiezing van Tendermanager van het Jaar. Hét moment om de nieuwste ontwikkelingen in het veld tot je te nemen en je netwerk te vergroten. Meld je nu aan en verzeker jezelf alvast van deelname.

Hét award event van bid- en tendermanagement

De verkiezing Tendermanager van het Jaar is hét award event van bid- en tendermanagement in Nederland. Het moment voor commercieel directeuren en tender-, sales- en accountmanagers om geïnspireerd te raken door de laatste ontwikkelingen en te netwerken met vakgenoten.

Tendermanager van het Jaar

De verkiezing van de tendermanager van het jaar is het hoogtepunt van het evenement. In 2019 was Yvette Naaijkens van Heijmans de terechte winnares. Dit jaar kiezen haar vakgenoten en een professionele jury haar opvolger uit 3 nieuwe genomineerden.

Sharing knowledge is powerful

Tendermanager van het jaar 2019
Verkiezing Tendermanager van het jaar 2019

Onder het thema sharing knowledge is powerful komen experts uit politiek, wetenschap en commercie aan het woord. Ze nemen je mee met inspirerende verhalen, onderzoeken en sprekende praktijkvoorbeelden. Dit jaar staat in het teken van besluitvorming bij tenders. Hoe nemen we besluiten en waarom is het zo moeilijk? Welke impact hebben data op besluitvorming bij tenders? En wat zegt de wetenschap eigenlijk over besluitvorming?

Boost your business

Deze dag biedt je een uitgelezen kans om nieuwe inzichten en contacten op te doen. Al het tendertalent op één plek. Alle krachten en kennis gebundeld. Kortom, een event dat je niet wilt missen!

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom de verkiezing van Tendermanager van het Jaar? Meld je aan voor onze nieuwsbrief onderaan deze pagina.

Direct aanmelden voor de verkiezing 1 september? Dat kan via deze link.

Deel dit artikel:

Meer artikelen