Vacature: Bid writer bij Marsh
09 augustus 2018 Anouk van Klink

Vacature: Bid writer bij Marsh

Als bid writer bij Marsh is het jouw ultieme doel om met jouw talent voor schrijven bij te dragen aan de groei van de organisatie. Dat doe je door het schrijven van de meeste aantrekkelijke en overtuigende proposals, in het Nederlands en Engels. De input voor deze proposals wordt geleverd door de accountmanagers en experts. Jij haalt bij hen relevante informatie en bewijslast op welke jij vervolgens vertaalt naar een concreet en doeltreffend antwoord op de vraag van de klant. Succesvolle offerteteksten gebruik je voor verdere ontwikkeling van de online tender database. Tevens zet je jouw schrijftalenten in om de accountmanagers te helpen bij het schrijven van hun eigen (kleinere) offertes. Door jouw onderscheidende offerteteksten is de organisatie in staat nieuwe contracten te winnen en te groeien.

Work hard, play hard. Je werkt samen met de bidmanager in het tendermanagementteam, dat onderdeel is van de salesafdeling. Deze afdeling kenmerkt zich als een professioneel, hardwerkend en enthousiast team dat binnen de organisatie hooggewaardeerd wordt. De collega’s zijn open en loyaal naar elkaar en de organisatie en streven altijd naar het hoogst haalbare resultaat. Jullie samenwerking als team en winnaarsmentaliteit zorgt voor succes in grootse salestrajecten.

Wat doen zij?

Wij zoeken een bid writer voor onze opdrachtgever Marsh. Marsh is wereldwijd marktleider verzekeringsmakelaar en risicoadviseur. Zij helpen hun klanten bij het definiëren, ontwerpen en leveren van innovatieve oplossingen om risico’s beter in kaart te brengen en te beheersen. Marsh biedt risicobeheersing, risicoadvisering, verzekeringsmakelaardij, alternatieve risicofinanciering en beheerdiensten voor verzekeringsprogramma’s, aan bedrijven, overheidsinstanties, organisaties en privépersonen in meer dan 130 landen. Marsh biedt service van het allerhoogste niveau door de meest getalenteerde werknemers in de sector aan te nemen en te behouden.

Wie ben jij?

Een gedisciplineerde harde werker met talent voor taal, die de juiste vragen weet te stellen om de kern van het antwoord boven tafel te krijgen. Je staat open voor feedback en bent in staat deze aan je collega’s te geven. Je vindt het prettig om in een team samen te werken, maar wanneer nodig kan je prima zelfstandig uit de voeten. Daarnaast herken jij jezelf in het volgende profiel:

  • Affiniteit met de financiële sector;
  • Nieuwsgierig naar facts & figures;
  • Analytisch vermogen;
  • Stressbestendig – werken met deadlines is voor jou geen punt.

Wat wij van je vragen

Voor de functie van bid writer zoeken wij iemand met:

  • Fulltime inzetbaarheid (40 uur) en woonachtig in omgeving Rotterdam
  • Uitstekende zakelijke schrijfcapaciteiten in Nederlands en Engels (Twee derde van de proposals is Engelstalig)
  • HBO diploma in commerciële, marketingcommunicatie of journalistieke richting.
  • Professionele ervaring met schrijven, redigeren en editen van commerciële teksten of offertes.
  • Ervaring in een vergelijkbare functie en/of branche is een pre.
  • Uitstekende vaardigheden met MS Word, MS Excel en content managementsystemen.

Wat we bieden

Als fulltime (40 uur) bid writer ontvang je een salaris op basis van je ervaring tussen €2600,- en €3400,- bruto per maand. Daarnaast heb je 30 vakantiedagen, een 13emaand en een interessante bonusregeling. Tevens bieden we goede secundaire voorwaarden waaronder een tegemoetkoming in je zorgverzekering en kortingen op andere verzekeringen.

Ben je geïnteresseerd?

Ben je enthousiast na het lezen van deze vacature? En past de functie van bid writer bij jouw talenten en ambitie? Dan drinken we graag een kop koffie met je! Voor vragen bel, WhatsApp gerust met Anouk via 06 19 26 68 51. Direct solliciteren kan door je motivatie en CV te sturen naar anouk.vanklink@cinfield.nl. Je ontvangt binnen 2 werkdagen een reactie op je bericht.