Tendermanager van het jaar: Marco van Dongen

Marco van Dongen, senior tendermanager bij HEYDAY FM is op 23 september 2021 verkozen tot Tendermanager van het Jaar. De finalisten van de verkiezing presenteerden zichzelf voor een vakjury en het live en online publiek tijdens het Finale event van de verkiezing. De andere twee finalisten waren Stephen Pittau (Strukton Worksphere) en Erwin Matthijsse (Dura Vermeer).

Ook in 2022 organiseert beroepsvereniging Sales Management Association (SMA) in samenwerking met Cinfield deze unieke verkiezing. Met de award willen de initiatiefnemers bijdragen aan de zichtbaarheid en ontwikkeling van het vak tendermanagement als cruciale sales-competentie nu en in de toekomst. Nomineren van kandidaten voor de Verkiezing kan vanaf januari 2022.

Op de hoogte blijven over de Verkiezing van Tendermanager van het Jaar? Volg Cinfield op LinkedIn.

Nomineer nu jouw Tendermanager van het jaar

Ken jij een Tendermanager in jouw organisatie of netwerk (in dienst bij een werkgever) die indruk maakt door zijn/haar onderscheidende aanpak bij het winnen van tenders? De nominaties voor de Verkiezing van Tendermanager van het Jaar 2022 is gestart. Gedurende het traject worden de kandidaten door diverse vakjury’s beoordeeld. Om als kandidaat in aanmerking te komen voor de titel van Tendermanager van het Jaar gelden de volgende nominatie-criteria:

Minimaal drie jaar werkzaam als bid- of tendermanager in dienst van de inschrijvende organisatie

Beschikt over een onderscheidende aanpak bij het winnen van aanbestedingen of tenders;

Minimaal 75% van je tijd aantoonbaar actief als tendermanager;

De kandidaat wordt door collega’s gezien als een voorbeeld door visie, aanpak en inspiratie;

De kandidaat heeft een best practise gerealiseerd in afgelopen 12 maanden.

Over de SMA

De Sales Management Association, SMA, is met ruim 1750 leden en ruim 100 partnerships de grootste vakvereniging voor en door salesprofessionals van Nederland. Jaarlijks verkiest de SMA in samenwerking met professionele vakjury’s en salesprofessionals de Commercieel Directeur, Senior Sales Professional, Young Sales Professional en Tendermanager van het van het jaar.

Na drie succesvolle verkiezingen in 2019, 2020 en 2021 organiseert de SMA in 2022 opnieuw de verkiezing van Tendermanager van het Jaar. Binnen het commerciële spectrum ontwikkelt deal- en tendermanagement zich steeds meer tot een apart specialisme. In toenemende mate zijn bedrijven afhankelijk van specialisten die de complexe sales- en tendertrajecten managen. Deze verkiezing geeft Tendermanagement het podium dat het verdient!

Wil jij continue beterworden? Sparren met andere
tenderprofessionals?

Menu