SMA Tendermanager van het jaar

Leontien Navest, tendermanager bij Capgemini is op 1 september 2020 verkozen tot verkiezing van Tendermanager. De finalisten van de verkiezing presenteerden zichzelf voor een vakjury en het live en online publiek tijdens de themabijeenkomst over Bid- en tendermanagement in Pathé Utrecht. De andere twee finalisten waren Saskia Jager (Renewi) en Steven Gudde (Olympia).

Na het succes van vorig jaar georganiseerden beroepsvereniging Sales Management Association (SMA) in samenwerking met Cinfield, opnieuw deze unieke verkiezing. Met de award willen de initiatiefnemers bijdragen aan de zichtbaarheid en ontwikkeling van het vak tendermanagement als cruciale sales-competentie nu en in de toekomst.

Nomineren Tendermanager van het jaar 2021

Nomineren voor de Verkiezing van Tendermanager van het Jaar is mogelijk vanaf februari 2021. Collega’s, relaties of partners uit het vakgebied kunnen Tendermanagers nomineren. Gedurende het traject worden de kandidaten door diverse vakjury’s beoordeeld op onder andere de volgende criteria:

Visie op succesvol tendermanagement

Behaalde resultaten in de functie van tendermanager

Onderscheidende aanpak en complexiteit van de business

Houd de website in de gaten om kandidaten te nomineren.

Over de SMA

De Sales Management Association, SMA, is met ruim 1750 leden en ruim 100 partnerships de grootste vakvereniging voor en door salesprofessionals van Nederland. Jaarlijks verkiest de SMA in samenwerking met professionele vakjury’s en salesprofessionals de Commercieel Directeur, Senior Sales Professional, Young Sales Professional en Tendermanager van het van het jaar.

Na de succesvolle verkiezing in 2019 en 2020 organiseert de SMA in 2021 wederom de verkiezing van Tendermanager van het Jaar. Binnen het commerciële spectrum ontwikkelt deal- en tendermanagement zich steeds meer tot een apart specialisme. In toenemende mate zijn bedrijven afhankelijk van specialisten die de complexe sales- en tendertrajecten managen. Deze verkiezing geeft Tendermanagement het podium dat het verdient!

Wil jij continue beterworden? Sparren met andere
tenderprofessionals?

Menu