Tender Event 2022: 23 september

Ook in 2022 organiseert beroepsvereniging Sales Management Association (SMA) in samenwerking met Cinfield het Tender Event. Het Event is hét jaarlijkse opfrismoment voor de Commercieel Nederland. Het hoogtepunt van het Event is de verkiezing van Tendermanager van het Jaar. Met het event en de award willen de initiatiefnemers bijdragen aan de zichtbaarheid en ontwikkeling van het vak tendermanagement als cruciale sales-competentie nu en in de toekomst. Nomineren van kandidaten voor de Verkiezing kan tot 1 juni 2022.

Marco van Dongen, senior tendermanager bij HEYDAY FM is op 23 september 2021 tijdens het Tender Event verkozen tot Tendermanager van het Jaar. De finalisten van de verkiezing presenteerden zichzelf voor een vakjury en het live en online publiek tijdens het Tender Event. De andere twee finalisten waren Stephen Pittau (Strukton Worksphere) en Erwin Matthijsse (Dura Vermeer).

Nomineer nu jouw Tendermanager van het jaar

Ken jij een Tendermanager in jouw organisatie of netwerk die indruk maakt door zijn/haar onderscheidende aanpak bij het winnen van tenders? De nominaties voor de verkiezing van Tendermanager van het Jaar zijn gestart. Gedurende het traject worden de kandidaten door diverse vakjury’s beoordeeld. Tijdens het Tender Event 2022 wordt de winnaar verkozen door de vak- en publieksjury.

Om als kandidaat in aanmerking te komen voor de titel van Tendermanager van het Jaar gelden de volgende nominatie-criteria:

Minimaal drie jaar werkzaam als bid- of tendermanager in dienst van de inschrijvende organisatie

Beschikt over een onderscheidende aanpak bij het winnen van aanbestedingen of tenders;

Minimaal 75% van je tijd aantoonbaar actief als tendermanager;

De kandidaat wordt door collega’s gezien als een voorbeeld door visie, aanpak en inspiratie;

De kandidaat heeft een best practise gerealiseerd in afgelopen 12 maanden.

Over de SMA

De Sales Management Association, SMA, is met ruim 1750 leden en ruim 100 partnerships de grootste vakvereniging voor en door salesprofessionals van Nederland. Jaarlijks verkiest de SMA in samenwerking met professionele vakjury’s en salesprofessionals de Commercieel Directeur, Senior Sales Professional, Young Sales Professional en Tendermanager van het van het jaar.

Na drie succesvolle edities n 2019, 2020 en 2021 organiseert de SMA in 2022 opnieuw het Tender Event. Het Tender Event 2022, is het jaarlijkse opfrismoment voor Commercieel Nederland. Dit is een unieke gelegenheid om je te laten inspireren met de allerlaatste, direct toepasbare, kennis op het gebied van tenders en aanbestedingen. Eén van de hoogtepunten is de verkiezing van de Tendermanager van het Jaar 2022.

Binnen het commerciële spectrum ontwikkelt deal- en tendermanagement zich steeds meer tot een apart specialisme. In toenemende mate zijn bedrijven afhankelijk van specialisten die de complexe sales- en tendertrajecten managen. Het Tender Event en de verkiezing geven Tendermanagement het podium dat het verdient!

Wil jij continue beterworden? Sparren met andere
tenderprofessionals?