Tendermanagement training

Tendermanagement Summerschool

Gebruik jouw zomer optimaal en volg 3 belangrijkste basistrainingen in één week.
Type : Trainingsprogramma
3,5 dagen
Hilversum
2500,-

Wat houdt de summerschool in?

Na de zomer vol energie en inspiratie aan de slag om te winnen! Tijdens de summerschool vergroot je jouw kennis over de wet- en regelgeving voorafgaand en gedurende het aanbestedingstraject en de wijze waarop inkoop is georganiseerd. Als laatst werk je aan de ontwikkeling van jouw schrijfvaardigheden. Samengevat: een programma dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling als tender professional. Je kan na de zomer aan de slag met inspiratie en een glasheldere focus: winnen!

Wat leer je?

  • Kennis van de belangrijkste spelregels van rondom aanbestedingen
  • Sneller en eenvoudig winnende teksten schrijven
  • Inzicht in de organisatie van inkoop en het inkoopproces
  • Handvatten voor de optimale voorbereiding van een aanbesteding of tender

Het programma

Aanbestedingen: het speelveld en de spelregels

Wettelijk kader
De ochtend wordt besteed aan het verkrijgen van inzicht in de belangrijkste wetten en regels rondom aanbestedingen. Je krijgt hierdoor inzicht en achtergrond over de aanbestedingplichtige organisaties. Daarnaast gaan we in op de verschillende aanbestedingsvormen en -procedures en duiken we in de wereld van de beoordelingsmodellen.

Het aanbestedingstraject
Tijdens het middagprogramma richten we ons op inzicht in het aanbestedingstraject. Je leert als deelnemer hoe je de aanbestedingsleidraad analyseert, hoe je gebruik maakt van de nota van inlichtingen en hoe je voordeel realiseert door het toepassen jouw kennis van de aanbestedingswet in de pre sales- en offertefase.

Situationeel trainen
De training van een dag bevat interactieve werkvormen waarbij we individuele opdrachten afwisselen met korte groepsworkshops. We gaan in op situaties die relevant zijn voor de groep deelnemers en maken gebruik van praktijkvoorbeelden waardoor de soms taaie theorie voor alle deelnemers begrijpelijk en herkenbaar wordt. En tot slot delen we de belangrijkste Do’s & Don’ts bij aanbestedingen.

Meld je nu aan!

Training
Welke dagen?
Kies een startdatum *
Heb je al eerder deelgenomen aan Cinfield training? *
Nieuwsbrief

Andere trainingen

Tenderproces
Tendermanagement training

Optimaal Tenderproces

Een heldere rolverdeling en eenduidig proces zijn essentieel voor tendersucces. We geven je handvatten voor het succesvol managen van tenders.
Basistraining
845,-
Ontdek meer
Menu