Tendermanagement training

Tendermanagement Basics

Hét ontwikkelprogramma voor iedere tendermanager Alle essentiele basistrainingen in één programma.
09.00 - 17.00 uur
Type : Trainingsprogramma
4,5 dagen
Hilversum
3395,-

Wat houdt het programma in?

De Tendermanagement Basics trainingen zijn essentieel voor iedere (startende) tendermanager. Tijdens de trainingen vergroot je jouw kennis over de wet- en regelgeving voorafgaand en tijdens het aanbestedingstraject en de wijze waarop inkoop is georganiseerd. Je krijgt handvatten voor het inrichten van jouw optimale tenderproces en het organiseren van de ideale kick-off. Tot slot werk je aan de ontwikkeling van jouw schrijfvaardigheden. Een compleet programma dat bijdraagt aan jouw ontwikkeling als tender professional.

Jij bepaalt zelf wanneer de trainingsdagen volgt en in welke volgorde. Bij inschrijving ontvang je een overzicht met alle trainingsdata. Je volgt de vier trainingen binnen een jaar na aanmelding. Bij afronding van de vier basistrainingen ontvang je het Cinfield Tendermanagement Basics Certificaat.

Wat leer je?

  • Kennis van de belangrijkste spelregels van rondom aanbestedingen
  • Handvatten voor het inrichten van het optimale tenderproces voor jouw organisatie
  • Sneller en eenvoudig winnende teksten schrijven
  • Inzicht in de organisatie van inkoop en het inkoopproces

Het programma

Basistraining 1: Aanbestedingswet en regelgeving

Wettelijk kader
De ochtend wordt besteed aan het verkrijgen van inzicht in de belangrijkste wetten en regels rondom aanbestedingen. Je krijgt inzicht en achtergrond over de aanbestedingplichtige organisaties. Daarnaast gaan we in op de verschillende aanbestedingsvormen en -procedures en duiken we in de wereld van de beoordelingsmodellen.

Het aanbestedingstraject
Tijdens het middagprogramma richten we ons op inzicht in het aanbestedingstraject. Je leert als deelnemer hoe je de aanbestedingsleidraad analyseert, hoe je gebruik maakt van de nota van inlichtingen en hoe je voordeel realiseert door het toepassen jouw kennis van de aanbestedingswet in de pre sales- en offertefase.

Situationeel trainen
De training van een dag bevat interactieve werkvormen waarbij we individuele opdrachten afwisselen met korte groepsworkshops. We gaan in op situaties die relevant zijn voor de groep deelnemers en maken gebruik van praktijkvoorbeelden waardoor de soms taaie theorie voor alle deelnemers begrijpelijk en herkenbaar wordt. En vanzelfsprekend delen we de belangrijkste Do’s & Don’ts bij aanbestedingen.

Meld je nu aan!

Training
Welke dagen?
Kies een startdatum *
Heb je al eerder deelgenomen aan Cinfield training? *
Hoe ben je bij deze training gekomen?
Nieuwsbrief

Andere trainingen

Tenderproces
Tendermanagement training

Optimaal Tenderproces

Een heldere rolverdeling en eenduidig proces zijn essentieel voor tendersucces. We geven je handvatten voor het succesvol managen van tenders.
Basistraining
1023,-
Meer informatie en data