Succesvol deal- en tendermanagement in 2019 – vergroot je kennis en vaardigheden met de Cinfield basis- en experttrainingen
15 januari 2019 Anouk van Klink

Succesvol deal- en tendermanagement in 2019 – vergroot je kennis en vaardigheden met de Cinfield basis- en experttrainingen

Succesvol deal- en tendermanagement vraagt om continue ontwikkeling van kennis en vaardigheden van je commerciële organisatie. Cinfield biedt ook in 2019 een uitgebreid pakket aan basis- en experttrainingen, voor alle niveaus. Wij vertalen de ontwikkelingen in het vakgebied naar het trainingsaanbod.

Het trainingsaanbod telt alvast twee nieuwe trainingen: Optimaal Tenderproces en Agile Tenderproces, die we hieronder uitlichten. Een training op het gebied van dealmanagement volgt later dit jaar.

Nu ook op open inschrijving: basistraining Optimaal Tenderproces

Een eenduidig proces en heldere rolverdeling zijn essentieel voor een succesvol tendertraject. Ten behoeve van een effectief acquisitie- en offerteproces organiseert Cinfield nu ook de training Optimaal Tenderproces. Deze training is gebaseerd op de succesvolle incompany trainingen en workshops rondom procesoptimalisatie bij onze opdrachtgevers. De training heeft als doel het proces, de rollen in het tenderteam, de verantwoordelijkheden en de bevoegdheden eenvoudig in kaart te brengen. We gebruiken hierbij de RASCI-methode. Deze training richt zich op zowel de acquisitie- als de offertefase. De eerste training staat gepland voor dinsdag 12 maart.

Nieuw experttraining: Agile Tenderproces

De markt verandert snel. Een wendbare organisatie en bijbehorende aanpak zijn essentieel om succesvol te blijven. Agile en daarbij behorende methodieken zorgen hiervoor. Naast IT omarmen inmiddels ook de industrie, marketing en de retail de Agile manier van werken.

Cinfield lanceert in juni 2019 de training Agile Tenderproces. In het deal- en tenderproces komen uiteenlopende rollen en deliverablesin een korte tijdsspanne samen. De bekendste Agile-aanpak Scrum helpt tenderteams in het proces tot de winnende inschrijving te komen. In korte sprints in vastgestelde periodes werkt het team aan concreet resultaat. Agile werken door toepassing van Scrum in het tenderproces stelt jouw organisatie in staat de effectiviteit van het tenderteam te verhogen en successen te behalen.

Wil je meer weten over de training of wil je je alvast inschrijven? Neem dan contact met ons op via: aanmeldingen@cinfield.nl.

Schrijf in januari alvast in op de Cinfield-basistrainingen en ontvang 10% korting!

Heb jij het voornemen dit jaar jouw kennis en vaardigheden op het gebied van tendermanagement te vergroten? Schrijf je vóór 1 februari in voor de Cinfield-basistrainingen: Aanbestedingswet Voor Inschrijvers, Doelgericht Schrijven of Optimaal tenderproces en ontvang 10% korting.

Voor de actuele trainingskalender en inschrijven op de trainingen ga je naar: Cinfield Trainingskalender