De commerciële kansen van aanbestedingen voor mkb’ers
08 december 2017 Isabelle Kooderings Clémens

De commerciële kansen van aanbestedingen voor mkb’ers

Leden van de NBBU die benieuwd zijn naar de kansen en mogelijkheden die aanbestedingen het mkb bieden, kunnen zich aanmelden voor de ledenbijeenkomst Aanbestedingen op 18 januari. Op de bijeenkomst krijg je te horen hoe je als mkb’er de commerciële mogelijkheden van aanbestedingen het best kunt benutten en doe je kennis op over het inschrijfproces.

Bijeenkomst

Datum: Donderdag 18 januari 2018
Tijdstip: 10.00 – 12.30 uur (aansluitend volgt een netwerklunch)
Locatie: NBBU te Amersfoort

Bastiaan van Rees en Alexander Reuvers staan op de bijeenkomst onder andere stil bij diverse succesvolle aanbestedingstrajecten die Cinfield voor NBBU-leden heeft begeleid. Zij delen hun ervaringen met de deelnemers aan de hand van concrete praktijkvoorbeelden, waaronder de inschrijving van @WORK Personeelsdiensten op een aanbesteding van een aantal Friese gemeenten. Daarnaast voorzien zij je van praktische handvatten over hoe je als mkb’er je kans vergroot een aanbesteding te winnen.

Samen slimmer

NBBU-lid @WORK liep onlangs in een aanbestedingstraject op tegen een te zware referentie-eis. Samen met Cinfield kon @WORK de inkopende partij ertoe bewegen de referentie-eis aan te passen. Het toont eens te meer wat een NBBU-partij bij een interessante klant kan bereiken. Rommie Woudstra van @WORK gaat hier tijdens de bijeenkomst nader op in.

Samen sterker

De NBBU biedt haar leden met het platform Co-creating Network de mogelijkheid om als collectief sterker voor de dag te komen. Dat kan van pas komen bij bijvoorbeeld een gezamenlijke inschrijving op een aanbesteding of tender, waarmee de kans op winst aanzienlijk wordt vergroot. Dit onderwerp komt op de bijeenkomst ook uitgebreid aan de orde.

Als je als uitzendbureau, payrollbedrijf of andere flexorganisatie die nog geen lid is van de NBBU geïnteresseerd bent in deelname op 18 januari, neem dan contact met ons op. Wij hebben 3 stoelen te vergeven.