Cinfield zoekt een Recruitment consultant!
24 januari 2019 Rick Uringa

Cinfield zoekt een Recruitment consultant!

Relaties bouwen en onderhouden is jou op het lijf geschreven. Je zet ambities graag om in resultaat en van pionieren krijg jij energie. Weet je met jouw daadkracht een bijdrage te leveren aan het winnen van deals door onze opdrachtgevers? Dan zijn we erg benieuwd naar jouw ervaring en motivatie! 

Wat ga je doen?

Als Recruitment consultant weet jij de positie van Cinfield als de specialist in deal- en tendermanagement te verstevigen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van het bestaande netwerk en de werving van hoog gekwalificeerde dealmakers, tendermanagers en EMVI-schrijvers.

Het gaat hierbij voornamelijk om zelfstandige specialisten die ingezet worden bij onze opdrachtgevers. Daardoor stel je onze opdrachtgevers in staat om belangrijke deals te winnen. Daarnaast bouw je aan een nieuwe unit voor sourcing van tenderprojecten. Je motiveert, begeleidt en stimuleert de specialisten van de nieuwe unit binnen Cinfield.

Wat zijn jouw taken:

 • Je bouwt aan een nieuwe resource unit binnen een groeiende onderneming met sterke reputatie in de markt
 • Je werft, selecteert en verbindt kandidaten door op een ondernemende manier gebruik te maken van social media en ons bestaande netwerk
 • Je bedenkt en organiseert events voor deze doelgroep om het netwerk uit te bouwen
 • Je begeleidt het gehele proces van afnemen van interviews tot met plaatsing bij de opdrachtgever
 • Je onderhoudt goed contact met onze relaties en bezoekt ze regelmatig
 • Je begeleidt en faciliteert de specialisten bij onze opdrachtgevers 

Dit ben jij

Je bent een echte verbinder en legt makkelijk contact met mensen. Luisteren kun je goed. Je bent daadkrachtig en hebt een aantal jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling of een vergelijkbare functie. Je hebt minimaal een HBO denk- en werkniveau.

Daarnaast:

 • Kun je opbouwend kritisch zijn en heb je een sterk beoordelingsvermogen
 • Kun je uitstekend communiceren en ben je doortastend
 • Kun je zorgvuldig en integer met mensen omgaan
 • Kun je gestructureerd werken en behoudt je het overzicht
 • Spreek en schrijf je makkelijk in het Nederlands en Engels 

Wat mag je verwachten?

Wij bieden je een belangrijke commerciële positie in de kern van onze organisatie met veel vrijheid, ruimte voor eigen initiatief en verantwoordelijkheid in de wereld van aanbestedingen, succesvolle sales en grote deals. En daarnaast:

 • Een carrière in een snelgroeiend specialisme binnen sales, deal- en tendermanagement
 • Een zeer afwisselend speelveld van opdrachtgever en uitdagende projecten (van € 100.000 tot 800 miljoen)
 • Een continue blik op de laatste ontwikkelingen in sales en inkoop

En natuurlijk bieden wij je een volledig en goed arbeidsvoorwaardenpakket met een uitstekende bonusregeling.

Waar ga je werken?

Sinds 2009 is Cinfield specialist op het gebied van deal- en tendermanagement. Cinfield helpt organisaties om tenders en aanbestedingen te winnen door de invloed en impact te vergroten: voorafgaand en tijdens de tenderfase. We bieden naast sourcing ook advies, training- en ontwikkelingsprogramma’s. We hebben een duidelijke visie op de ontwikkeling van sales en in het bijzonder op het winnen van belangrijke contracten. Wij kijken mee in de verkoopkeukens van kleine tot grote organisaties en dragen bij aan toonaangevende en inventieve oplossingen en projecten.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Reageer gelijk want ik ontmoet je graag op korte termijn om je ambities te bespreken. Voor meer informatie kun je terecht bij Rick Uringa (directeur Cinfield) via telefoonnummer 06-83211430 of rick.uringa@cinfield.nl