Cinfield verwelkomt Petra Wilkens, Recruiter & manager backoffice

Per september is Petra Wilkens gestart bij Cinfield in een combirol van recruiter en manager back-office. Een mooie uitdaging! Naast het organiseren van de back-office gaat zij invulling geven aan werving & selectie vraagstukken op het gebied van tendermanagement.

Oorspronkelijk ben ik afkomstig uit Noord-Oost Groningen maar inmiddels woon ik het grootste deel van mijn leven al in het midden van het land, in Huizen. Na mijn opleiding op het gebied van informatie-ordening en -voorziening (in het pré-internet tijdperk) ben ik korte tijd werkzaam geweest bij de Openbare Bibliotheek. Maar mijn echte loopbaan ben ik gestart bij Randstad uitzendbureau. Mijn oorspronkelijke voorliefde voor het ordenen is gebleven. In de afgelopen jaren komen mijn favoriete werkzaamheden al geruime tijd samen door werkprocessen, officemanagement en recruitment te combineren.

De afgelopen twee weken ben ik ondergedompeld in de wereld van tendermanagement. Onder andere bij de finale van de Tendermanager van het Jaar verkiezing. Wat mij betreft geen betere kennismaking met het vak.

Ik kijk er naar uit om voor de opdrachtgevers en relaties van Cinfield aan de slag te gaan.

Kennismaken met Petra? Zij is bereikbaar via petra.wilkens@cinfield.nl

Deel dit artikel:

Meer artikelen

Menu