Training: Verdieping aanbestedingswet
19 september 2019 | 09:00 - 17:00

Training: Verdieping aanbestedingswet

Ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Aanbestedingsrecht?

Als je een wedstrijd speelt om de hoofdprijs is van cruciaal belang om de spelregels te kennen. Het is noodzakelijk om te snappen wanneer je buitenspel staat, maar wellicht nog belangrijker hoe je de buitenspelval van een andere partij herkent en in jouw voordeel kan gebruiken.

Cinfield verzorgt samen met de Advocaten in Aanbestedingrecht van Van Benthem en Keulen een training waarbij ingegaan wordt op de actuele ontwikkelingen rondom de aanbestedingswet. Met de inzichten uit deze verdiepende training kan je zowel voorafgaand aan de publicatie als tijdens de offertefase je eigen positie helpen versterken en je winkansen verhogen.

Inhoud

Tijdens de training wordt ingegaan op actuele situaties actuele praktijkvoorbeelden van het eam Aanbestedingsrecht van Van Benthem en Keulen waardoor het voor alle deelnemers begrijpelijk en herkenbaar is. Onderwerpen die tijdens de training onder andere aan bod komen zijn:

  • Actualiteiten uit het Aanbestedingsrecht
  • Toonaangevende en actuele jurispredentie
  • Do’s & don’ts voor, tijdens en na aanbestedingen en tenders
  • Voordeel realiseren door het toepassen van de aanbestedingswet in de acquisitiefase en offertefase

Over Van Benthem en Keulen

De advocaten van het team Aanbestedingsrecht van Van Benthem en Keulen begrijpen de dynamiek van een aanbesteding en spelen daarin een actieve en ondernemende rol. Zij kennen de belangen die er voor de opdrachtgever en de inschrijver op het spel staan en ondersteunen organisaties met praktische inzichten en nuchter ondernemerschap. Ook op het gebied van vrijwillige aanbestedingen beschikken de advocaten over veel praktische kennis en ervaring.

Het team Aanbestedingsrecht van Van Benthem en Keulen treden op voor zowel opdrachtgevers (aanbestedende diensten) als voor opdrachtnemers (inschrijvers). Hierdoor weten zij uit ervaring wat er aan de andere kant van de tafel speelt. Zij hebben bovendien voortdurend oog voor de (commerciële) verhouding tussen de partijen en zorgen ervoor dat belangen optimaal worden behartigd.

Doelgroep

Deze basistraining is bedoeld voor bid- en tendermanagers, tenderstrategen, proposalmanagers, sales- en accountmanagers die op zoek zijn naar verdieping en hun kennis over de aanbestedingswet willen vergroten. Deze training ook om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Praktische informatie

Duur: 9:00 – 17:00 uur
Locatie: HNK Utrecht CS, Arthur van Schendelstraat 650, 3511 MJ Utrecht
Kosten: € 795,- excl. btw (inclusief digitale documentatie en catering)

Is het aanmeldformulier hieronder niet zichtbaar? Klik dan hier om je aan te melden.

Aanmelden

Inschrijfformulier Training Verdieping Aanbestedingswet

  • Aanvullende informatie ten behoeve van facturatie

 

Annuleringsvoorwaarden

Annuleren is mogelijk tot uiterlijk twee weken vóór aanvang van de training. Bij annulering binnen twee weken voor aanvang van de training worden de volgende kosten in rekening gebracht:

  • 14 tot 8 dagen voor de training: 50% van het factuurbedrag
  • minder dan 8 dagen voorafgaand aan de training: 100% van het factuurbedrag