Aanbestedingswet voor inschrijvers
09 april 2019 | 09:00 - 17:00

Aanbestedingswet voor inschrijvers

Als je een wedstrijd speelt om de hoofdprijs is het handig om de spelregels te kennen. De Aanbestedingswet 2016 is inmiddels ruim twee jaar actief. Een belangrijk doel van deze wet betrof de toegankelijkheid tot overheidsopdrachten te vergroten.

Om als inschrijver succesvol te zijn is het noodzakelijk om te snappen wanneer je buitenspel staat, maar wellicht nog belangrijker hoe je de buitenspelval in jouw voordeel kan gebruiken.

Cinfield verzorgt een training waarbij je als tendermanager, accountmanager of salesmanager inzicht krijgt in de wet- en regelgeving. Met deze inzichten kan je zowel voorafgaand aan de publicatie als tijdens de offertefase je eigen positie helpen versterken en je winkansen verhogen.

Programma

De training van een dag bevat interactieve werkvormen waarbij individuele opdrachten afgewisseld worden met korte groepsworkshops. Tijdens de training wordt ingegaan op situaties en die relevant zijn voor de groep deelnemers. Er wordt gebruik gemaakt van praktijkvoorbeelden waardoor het voor alle deelnemers begrijpelijk en herkenbaar is. Onderwerpen die tijdens de training aan bod komen zijn:

  • Begrip van de principes van de aanbestedingswet- en regelgeving
  • De verschillende aanbestedingsprocedures
  • Analyse van de aanbestedingsleidraad
  • Begrip van beoordelingsmodellen
  • Do’s & don’ts voor, tijdens en na aanbestedingen en tenders
  • Voordeel realiseren door het toepassen van de aanbestedingswet in de acquisitiefase en offertefase

Doelgroep

Deze basistraining is bedoeld voor bid- en tendermanagers, tenderstrategen, EMVI-schrijvers, proposalmanagers, sales- en accountmanagers die kennis van de aanbestedingswet willen opdoen of vergroten. Ervaring met aanbesteden is geen must.  Daarnaast is deze training ook geschikt om kennis van aanbesteden op te frissen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Praktische informatie

Duur: 9:00 – 17:00 uur
Locatie: HNK Utrecht CS, Arthur van Schendelstraat 650, 3511 MJ Utrecht
Kosten: € 795,- excl. btw (inclusief documentatie en catering)

Aanbevelingen

In 2018 is de training Aanbestedingswet voor inschrijvers gemiddeld beoordeeld met een 8,8!

‘Mijn kennisniveau voor de training was zeer laag voor de training. Door het volgen van de training en de interactieve gesprekken weet ik nu veel beter hoe ik de Aanbestedingswet moet toepassen, waar ik aan informatie kan komen en wie ik kan inschakelen. Iedereen die op zoek is naar een praktische training gecombineerd met theorie over de Aanbestedingswet kan ik deze training aanbevelen!’ – Anoniem

‘Rick Uringa is een vakgoeroe die op een zeer interactieve en logische manier “droge stof” over weten te brengen om de cursisten.’Thom Wijnalda – Headfirst

Is het aanmeldformulier hieronder niet zichtbaar? Klik dan hier om je aan te melden.

Aanmelden

  • Aanvullende informatie ten behoeve van facturatie